Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Lilypie First Birthday tickers

Saturday, 15 October 2011

"WANITA & BANTAL"

wanita dan bantal...sume owg tau wanita dan bantal kadang2 tak boleh dipisahkan bg sesetengah owg lah terutamanya bantal "busyuk"hehehehehe...dulu erin pun ada bantal busyuk gak..pas je kahwin dah tak de dah..husband erin lah mangsa bantal busyuk erin..kihkihkih...

Disini erin nak bagi sedikit info mengenai tajuk diatas...(copy paste form google..erin search je...)kepada sesiapa yang dah kahwin leh lah tgok wife masing2.heee..n yang bujang bolehlah mengenal wanita melalui bantal untuk diwatkan calon isteri..heeeee..ANTARANYA:

Memeluk Bantal
Mereka yang suka memeluk bantal biasanya berjiwa seni & manja . Mereka mempunyai penghargaan yang tinggi terhadap lukisan, muzik dan sastera. Perasaan mereka halus dan jiwa mereka romantik. Kadangkala ada yang boleh membaca peristiwa yang akan berlaku melalui mimpi. Mereka juga sangat prihatin terhadap kesusilaan.

Menggunakan Banyak Bantal
Mereka biasanya kurang kenyakinan. Dalam kehidupan seharian mereka memerlukan banyak pendamping. Mereka jarang membuat keputusan sendiri, sebaliknya mendapatkan pandangan orang lain.

Tidur Dengan Satu Bantal
Mereka bukan jenis mengada-ngada dan boleh menerima keadaan seadanya. Mereka juga membuat keputusan berdasarkan fikiran dan bukan nafsu semata-mata.

Meletakkan Bantal Di Bawah Kaki
Mereka mempunyai sifat kurang baik. Mereka jarang bergaul dgn org ramai, malah kaku dalam pergaulan. Ini menyebabkan mereka cenderung bersifat egois. Mereka juga gemar menempuh jalan pintas untuk mencapai cita2. Mereka tdk suka berusaha.

Tidur tanpa Bantal
Mereka memiliki sifat percaya diri yang sangat tinggi. Kadangkala sifat percaya diri ini akhirnya akan membawa kepada sifat ego.

suka?pe ag like ar..heee

0 comments:

Post a Comment

copyright@2011.all right reserve by erYnn86